Van harte welkom bij Mimbosa, praktijk voor Bioresonantie en Natuurgeneeskunde.


Binnen mijn praktijk werk ik met verschillende disciplines, te weten Bioresonantie, Kruidengeneeskunde (Fytotherapie), Voeding en Massage. Mimbosa is voor alle leeftijden, voor iedereen die streeft om gezonder en vitaler te worden én te blijven. De grootste kracht van mijn praktijk is dat ik naar jou als persoon kijk en een plan van aanpak maak die puur op jouw unieke persoon en situatie is gericht. Veel klachten ontstaan doordat ons lichaam afvalstoffen niet goed kwijt kan en vervolgens opslaat in het lichaam. Dit kan allerlei oorzaken hebben, zoals door verkeerde voeding, giftige stoffen, straling en leefstijl. Vaak komen klachten zowel op lichamelijk, mentaal en psychisch niveau tot uiting.

Bioresonantie

Met de bioresonantie bodyscan worden lichaamsweefsels visueel zichtbaar gemaakt op een computerscherm. Je krijgt hierdoor inzicht in het functioneren van jouw lichaam. Onbalans zoals bacteriële-, parasitaire- en schimmelbelasting en pathologie worden mogelijk aan het licht gebracht en behandelt. Een uiteindelijke diagnose/ test van de huisarts op pathologie of een belasting biedt dan de bevestiging. Met de therapie wordt je lichaam behandelt en het zelf genezend vermogen van je lichaam gestimuleerd.

De intake

Tijdens de intake worden de huidige klachten besproken. Daarnaast kijk ik ook naar klachten die in het verleden speelden om zo meer inzicht te krijgen en de mogelijke oorzaak te achterhalen. Verdere informatie verkrijg ik door de test met de bodyscan. Hierna kan de behandeling worden gestart.

Natuurgeneeskunde

Bij een natuurgeneeskundig behandeling worden naast de bodyscan er ook foto’s van jouw iris genomen en gekeken naar het gelaat, de lichaamshouding en de buik. Na het eerste consult maak ik voor jou een behandelplan, hierin kan ik gebruik maken naast bioresonantie van verschillende therapieën. Fytotherapie, voeding, massage, Bachbloesem therapie én leefstijladvies kunnen elkaar versterken, maar kunnen ook individueel als therapie worden ingezet. Zo kan bijvoorbeeld bij laaggradige ontstekingen en mogelijke voedselintoleranties worden gekozen om bepaalde voedingsproducten tijdelijk te laten staan en daarnaast met bijvoorbeeld een kruidentinctuur over een sterk orgaan de afvalstoffen te reinigen. Het behandelplan neem ik in het vervolgconsult door. De behandeling start als je met het behandelplan instemt. Tijdens vervolgconsulten kan het behandelplan, indien gewenst, worden aangepast. De frequentie en duur is afhankelijk van de aard van de klacht, hoe lang de klacht al speelt, de leeftijd, mogelijk medicijngebruik enzovoort.